Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
Vocalor
ACV web

Junkers biedt een compleet gamma toestellen voor warmwaterbereiding, verwarming en verwarmingsregeling. Door jarenlang relaties op te bouwen met klanten en installateurs, en via een doorgedreven dienst na verkoop, biedt Junkers kwaliteiten hoogwaardige technologie op maat.

Geberit ontwikkelt innovatieve oplossingen op het vlak van sanitair en spoel- en leidingsystemen.

Eenvoudig te monteren, lange levensduur en hoogkwalitatief.

KLIK OP HET LOGO VOOR DE WEBSITE VAN FABRIKANT

  

Bent U op zoek naar uw verwarmingsketel of warm water boiler op gas, stookolie of via hernieuwbare energie ? Kies dan net als duizenden tevreden gezinnen in Europa én België voor een systeem van Remeha. Remeha ontwikkelt innovatieve en intelligente systemen voor uw verwarming en sanitair warmwater. Remeha staat voor duurzaamheid, comfort en een optimale dienstverlening.

  

Als u voor Buderus kiest, krijgt u de garantie en ondersteuning van een groot merk en staat er een enorm netwerk van betrouwbare, ervaren installateurs voor u klaar. Deze installateurs kunnen natuurlijk ook rekenen op de ondersteuning van onze dienst-na-verkoop. Daarnaast kunt u ons volledig gamma ontdekken: systemen voor de toepassing van hernieuwbare energie, gasketels en stookolieketels. Maar ook: boilers, vloerverwarming en radiatoren.

Vaillant biedt haar klanten wereldwijd milieuvriendelijke en energiebesparende systemen die hoofdzakelijk werken op duurzame energie. Het productaanbod omvat zonneboiler- en zonnepaneelsystemen, warmtepompen, gecombineerde warmte- en energiesystemen en verwarmingstoestellen met een hoog rendement op basis van fossiele brandstoffen en slimme thermostaten. Dit aanbod wordt aangevuld met een grote verscheidenheid aan diensten.


     The total heating solution !

  •  
  • Installatie nieuwe ketels ( gas & mazout )
  • Onderhoud ( gas & mazout )
  • Herstellingen ( gas & mazout
  • Tankcontrole ( mazout )

   CONTACTGEGEVENS

  


        Bisschoppenhoflaan 141 A                   Tel  +32 (0)3 239 35 83               info@vocalor.be

          2100 Antwerpen (Deurne)                                                            

Dé niet-condenserende stookolieketel

U weet als geen ander dat de maandelijkse energiekosten aanzienlijk kunnen stijgen en u beseft dus dat de keuze voor een hoogrendementsverwarmingssysteem steeds meer opdringt.